Livrare

Termenul de livrare este estimat la 2-5 zile (in cazul livrarii prin Posta Romana) sau 24-48 ore (in cazul livrarii prin Urgent Curier) in cazul in care produsul/produsele se afla la noi pe stoc, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. 
 
Pretul de livrare pentru comenzile din afara Bucurestiului este de 10 RON pentru livrari prin intermediul Postei Romane si 15 RON pentru livrari prin intermediul Urgent Curier (in aria de acoperire, fara kilometrii suplimentari).

Daca achizitionati produse in valoare de minim 49 RON, aveti optiunea de livrare GRATUITA prin Posta Romana. (Optiune valabila pentru comenzi din afara Bucurestiului!)

Pretul de livrare pentru comenzile din Bucuresti este de 10 RON pentru comenzi mai mici de 100 RON si GRATUIT daca comanda depaseste suma de 100 RON. Livrarea in Bucuresti se face strict prin intermediul Urgent Curier.
 
Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier (Urgent Curier) in 24-48 ore sau la oficiul postal de care apartine clientul (Posta Romana) de regula in aproximativ 2-5 zile. In cazul in care produsul comandat de dumneavoastra, nu se afla la noi pe stoc, poate interveni o perioada mai lunga de livrare, situatie in care clientul va fi informat.
 
Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa scrieti in casuta de observatii inainte de depunerea comenzii. Veti fi sunat de curier in prelabil in ziua livrarii coletului pentru a ii confirma adresa si ora livrarii.
 
Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre agentul curier.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului in timpul transportului coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

In cazul in care se doreste returnarea produselor, este necesara prezentarea produsului in ambalajul original.Plata transportului pentru returnarea produsele este responsabilitatea clientului.